Translate

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2008

αποκλινουσα νοιση


Αποκλίνουσα νόηση...?
Μια μορφή δημιουργικής σκέψης που συνίσταται στο να σκέφτεται κανείς και να προτείνει εναλλακτικές και πρωτότυπες λύσεις για την επίλυση ενός προβλήματος .

Δύσκολο κομμάτι για έναν αγράμματο σίγουρα λύσης για να νιώσει ο καθένας πως γινόμαστε μια χώρα με πολλές ιδέες θρησκείες ιστορίες και χρώματα .Περίεργα όλα αυτά τα χρώματα για την δικιά μας θολή κοινωνία για μια πεδία χαμένη μέσα σε ερωτήματα χαβαλέ τρέξιμο για να πέραση κάποιος κάπου που δεν του ταιριάζει τελικά .Μα το παιδί πρέπει να βρει λύσης για το αύριο του μέσα από τη άραγε ..........
Την οικογένεια
Τον βολεμένο δάσκαλο ........[ η μάθη η δεν μάθη το πέδη αυτός βολεμένος ] ....
Το ζητούμενο χάνετε μέσα στην πραγματική γέννηση μιας περίεργης γενιάς και κοινωνίας ένα περίεργο χρωματισθώ σκηνικό που το μαύρο κυρίαρχη που τα αλλά χρώματα γίνονται θολά μέσα στην μαυρίλα του αύριο .

Η ΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΞΕΜΟΝΤΑΡΕΙ
Η εξουσία είναι σαν τη αναρχία .......καμία σχέση με την αληθινοί ιδεολογία όπια και αν είναι αν δεν κανό λάθος κάποτε ένας φίλος μου την ανάλυσε μικρό σήμερα έχω θολή εικόνα για αυτό το κομμάτι .Έχετε δη κανέναν που ήταν τίποτα και ξαφνικά έβαλε στολή να νιώθει πως δεν ασκί εξουσία δεν είναι ξεχωριστός ..........αυτό ισχύει και στα δικάστηκα στελέχη .Και σε έναν κακό που σήμερα είναι παρά πόλη κακή δημοσιογραφεί .Όλοι αυτή έχουν ότι έχει και αυτός που αφαιρεί μια ζωή .............την ένια της τέλειας κυριαρχίας στην ζωή τον άλλον .Τα παραδείγματα πολλά οπός και η υποκρισία κάθε κοινωνικής ομάδας που ζει άγνωστα σε μια πολυκατοικία .Αυτό είναι σήμερα η κοινωνία μια άγνωστη πολυκατοικία .Με αυτούς που ασκούν εξουσία και με αυτούς που ζούνε στο υπόγυιο άγνωστε .
Το όπλο και η εξουσία είναι αυτό που νιώθει ο καθένας από αυτούς σε όλον τον κόσμο ................παντού κυρίαρχη αυτό το ατελείωτο κακό ............ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΣΚΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ .
Η ιδική φρουροί .............ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ [ η αστυνομικοί πάνε τρία χρόνια σχολή αν δεν κανό λάθος ] η άλλη απλός τους έδωσε μια ώθηση κάποιο παράθυρο της παρακρατικής εξουσίας ...........αυτή που έδωσαν το δικαίωμα να ασκούν εξουσία δηλαδή το ίδιο το κοινοβούλιο .

Η άνθρωποι ξεχνούν η κάνουν πως ξεχνούν μια αμαρτία της φύσις μας μια σκιά της ίδιας της ζωής μας .Η μόνη λύση είναι η μετάλλαξη της ίδιας της ανθρώπινης άξιας μας [ παιδεραστές πορνεία τώρα έχουμε γέμιση με μαγαζιά σεξουαλικιας πίνας ] .Η γυναίκα την κάνανε μια σινχρονη σεξουαλική κούκλα που ο πόθος γίνετε υποχρεωτικοί ανάγκη επιβίωσης .Πρώτα κοιτάνε αν έχει ωραία; Ποδιά στήθια .........και μετά αν ξερή το αντηκημετο που έχει ανάγκη η εταιρία που την αναζητεί να παράγει έργο.
Η εξουσία δεν έχει αρχή και τέλος ..........και γυναίκες διοικούν ομίλους έχουν εξουσία ...........και δυστυχώς είναι χειρότερες από ένα τρωκτικό που αναζητά πολλά κομμάτια σε μια γυναικεία πρόσληψη .

Υ.Γ
Συνεπώς η κοινωνία γεννά αυτό που χει ανάγκη την ίδια την βία την αποχή και την επιβίωση του καθενός μας .Η γνώση χρειάζεται σαν κατή που θα φέρει μια καλύτεροι κοινωνία ...........μια κοινωνία με υπάλληλους πλούσιους βολεμένους και αιώνια αδικημένους σε κάθε γενιά και εποχή .

Αφιερωμένο στον ΓΚΑΖΜΕΝΤ ΚΑΠΛΑΝΙ
Υποκλίνομαι σε έναν μεγάλο σύνθετη
Μαέστρο της περίεργης κοινωνίας μου ...........η απέναντι πλευρά που θα ένωση η αυριανή μέρα .................
Με τιμή ένας αγράμματος μεταλλαγμένος ..........pigkouinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

outopia_o@yahoo.gr

outopia_o@yahoo.gr
outopia_o

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

?? (1)