Translate

Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009

ταυτοτητα

Η ταυτότητα του θόλου κοσμου μου ………?

Ένα καυκί σκίζει τα νερά της μεσόγειου ένας συνηθισμένο ταξίδι για τον γερο περίεργο η σκέψη του σκίζει σαν την θάλασσα που χτυπά με λυσσά το σκάφος του ένας πόλεμος σε μια ζωντανή κινήσει της θάλασσας .Γιατί η θάλασσα κρύβει πάντα ζωή και θάνατο μια περίεργη ανεξερεύνητη κινήσει στην αιώνια κινήσει του κινουμένου κοσμου της .Ένα παιχνίδι που έρχεται μέσα στους αιώνες του απέραντου σύμπαντος μας ένα ταξίδι ατελείωτο σαν το διάστημα ……….μόνο που δεν θα την κατάκτηση κανένας νοήμον ανθρώπινο πλάσαμε .
Ανάβει την γερασμένη πίπα του το σκάφος βουτά και λούζει την κίνηση του στην φουρτουνιασμένη θάλασσα ένας ταξίδι περίεργο …………ο καπνός κάνη σκιματα από την πίπα του που χάνονται στην φουρτουνιασμένη θάλασσα .
Ξερή πως αυτό το ταξίδι ……….είναι περίεργο διαφορετικό πάντα ήταν κάθε ταξίδι διαφορετικό σαν κάθε κινήσει του καπνού από την πίπα του που ποτέ δεν κάνη τα ίδια σχήματα .
Η καταιγίδα που έρχεται τον κάνη να σουφρώσει τα χίλια πρέπει να κρυφτή για απόψε σε έναν ξεχασμένο ορμίσκο …………το ταξίδι και το φορτίο περίεργο για να ρισκάρει .
Αγκυροβολεί σε μια περίεργη ξεχασμένη βραχονησίδα απόψε θα μαζέψει την ποριά που χάραξε για να τελειώσει αυτό το περίεργο ταξίδι .Η βροχή δυναμώνει αλλά ξερή πως μπορεί να περιμένει να πέραση αυτή η μπόρα νιώθει τα πάντα όλα μιλάν μέσα τού ακόμα και το σκάφος λέει πως σήμερα η βράδια θα φέρει καινούργια μηνύματα ………..αλλά μια σταθερή ποριά σαν την αιώνια υπόσχεση που έδωσε κάποτε σε ενική .Ανοίγει τον φορητό υπολογισθεί του γεμίζει ένα ποτήρι κόκκινο κράση πάντα το λάτρευε τον χαλάρωνε η μπόρα αγρίευε ανάβει την πίπα του και αρχίζει να σερφαρη στην δικιά του μοναχική ποριά οπός εδώ και πολλά χρόνια .Ένα ταξίδι γεμάτο κύματα ανάμνησης ………το μήνυμα της σαφές μετά από τόσα χρόνια πρέπει να σμίξουν σε αυτό το ξεχωριστώ μέρος σε μια πόλη γεμάτη περίεργα μηνύματα μιναρέδες και περίεργες προσευχές .
Της γραφή πως πάει από τον δικό τους περίεργο δίαυλο μέσα από μια θαλάσσια σιραγκα που η παλιοί λαθεμπορη χάνονταν από ότι έχει σχέση με την αληθινοί ζωή .Ένας δρόμος γεμάτος …………….το μήνυμα σαφές η κινήσει της γης θα φέρει αυτό που υποσχέθηκαν πεδία όταν τους χώρισε μια περίεργη μύρα .
Σμίξανε στον κρυφό κόσμο του ιντερνετε μετά από πολλά χρόνια φυγής δικιάς της για να κρυφτή από πύων και γιατί άραγε ……………μήπως όλοι δεν κρύβουν κατή σε αυτήν την ζωή .
Κλίνη τον φορητό το μήνυμα το έστειλε ……….ο χάρτης που έστειλε ακριβός θα με βγάλει στην δικιά της απόμακρη ακρογιαλιά ……..και η αρχές .
Όλα καθαρά ……..ποίος θα νοιαστεί για έναν περίεργο γερο ……..και γιατί αυτό το τελευταίο ίσος ταξίδι .
Ξαπλώνω η μουσική της καταιγίδες θα με στήλη στα όνειρα στο παρελθόν και μαζί θα νιώσω αυτό που γέννησε ένα περίεργο ταξίδι .
Ο ύπνος έρχεται σαν τα ρευματικά που πονάν και τα όνειρα την ζωή μου ……….γιατί τώρα ………?

Πάλη ξύπνησα με αυτόν τον εφιάλτη με αυτό το ερώτημα
Πια είναι
Ποίος είμαι
Πια μύρα μας ένωσε η μας χώρισε κάποτε ………….
Ξημερώνει μια άλλη μέρα ξεκινά και εγώ απλός έζησα άλλων έναν εφιάλτη …….?
Ο φελλός επιπλέει σαν την ταινία της ξεχασμένης ζωής μας της αμαρτίες μας και της προσευχές που μόνο εμείς ξέρουμε ποτέ της κάνουμε …….και για πύων και γιατί τη ...!

Υποκλίνεται ένας αγράμματος ………!
26/2/2009 12:41 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

outopia_o@yahoo.gr

outopia_o@yahoo.gr
outopia_o

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

?? (1)