Translate

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2009

ΟΛΜΕΚΟΙ


3/8/2009 7:38 PM
ΟΛΜΕΚΟΙ

Δηλαδή λαστιχανθωποι…….

Πρώτη ανακάλυψαν τα ΚΑΟΥΤΣΟΥΚΟΔΕΝΤΡΑ
Από την εκμετάλλευση τους παράγονται τα λάστιχα αυτοκίνητων και όχι μόνο στην ΚΙΝΑ κατέστρεψαν ολόκληρα δάση για να φυτέψουν τέτοια δέντρα ……..
Ο πλανήτης πάει από το κακό στο χειρότερο τα πάντα έχουν άρωμα μόνο χρήματος μα αν όλα καταρρεύσουν τη νόημα θα έχει η δύναμη τότε του χρήματος όταν ολόκληρες έκτασης θα γίνουν έρημα τοπία
Όταν η θάλασσα θα τα κάνη όλα να πάρουν την γεύση της και όλοι μαζί αυτή που θα επιβιώσουν θα ζούνε σαν πρωτόγονα όντα .

Ευτυχώς θα έχω πάει στο άπυρο και δεν θα δω την βαθιά αλαζονεία σας στο χρήμα παλιά δεν είχαν φαγητό η πιο φτωχή μα και σήμερα στην Αφρική τα ίδια δεν γίνονταν σήμερα στην κοιτίδα του παγκόσμιου ελευθέρου στα χαρτιά εμπορίου ο κόσμος μπαίνει στης ουρές για μια σούπα .Ένα επίδομα ανεργίας μια σκοινί για να Παισοί για ύπνο ξέρουμε ωμός πως φταίμε και εμείς που σκεφτόμαστε μόνο την πάρτη μας .Αν ο άλλος πεινάει θα σε καθαρίσει μεγάλε για να επιβίωση ……..τη λες θα ζήσης μονάχος σε μια έρημη μοναχική ποριά .
Τεχνολογία…………….
Τατουάζ για τον διαβήτη
Skylon……….
Ο αρχαιοελληνικός δρόμος του μεταξιού [ μπείτε στα αρχεία της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ και διαβάστε ]…………όχι όλα στο πιάτο κολλητή
Σύγκρουση υποβρύχιων πέρασαν ξυστά και δεν κατάλαβαν την εμβολίσει …………λογικό είναι ότι επιπλέει σαν φελλός …………
Ομπάμα
Καινοτομία όραμα η μια περίεργη κινήσει της κοινωνίας για ένα ξεχασμένο Όνειρο ………..

Ερώτημα ……………..
Από που συντηρούνται όλα τα δρίματα σε μια …………..πτοχευμενη χώρα
Παπανδρέου
Καραμανλή
Κάτι περίεργες οργάνωσης ……………για οικολογία ………..γιατροί………..και πόλη άλλη …………καινοτομία Μιμή έχεις μήπως απάντηση και αν ναι γιατί από το κράτος……….συγγνώμη αν κανό λάθος σε όλα αυτά τα ιδρύματα .
Πρόταση Μιμή να κάνης εκπομπή με τον τύπο του φλας που τραγουδάει κάθε μέρα από της 5 μέχρι της 7 [ απόγευμα ]τη να πεις για τον τύπο πάρτε τον εκεί να βγάζει δελτίο τύπου στο κόμμα ….να δεις πως τον λένε ………….άσε μην έχω και κανένα απολογητικό υπόμνημα τα σέβη μου .
Ακόμα δεν ξεκίνησα το βιβλίο τώρα διαβάζω ένα άλλο όταν το διαβάσω περίμενε να σου στυλό ρουκέτες ………………….καινοτομία …………..περίεργε αριστερέ.
Χαιρετίσματα στα κορίτσια του κόμματος μικρές στην σύνταξη που κάνουν βόλτα στον Υμηττό …….κακίες λέω πάλη .
Μιμή
Σημασία έχει πως σε διαβάζω και γουστάρω τα λέγειν σου σαν ένα περίεργο αριστερό που μιλά για οράματα ………..φίλε το σύστημα θα σε αφήσει η θα την κάνης πάλη ……….

Λογικό είναι ότι μπορεί να επιβίωση δηλαδή μόνο αυτή που πληρώνονται από το βάθη κουμουνηστηκο κράτος μας ………υποκλίνεται ένας αγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

outopia_o@yahoo.gr

outopia_o@yahoo.gr
outopia_o

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Ετικέτες

?? (1)